info@lenr.nl
Website creatie

Een website die gemakkelijk te onderhouden is!

Websitelight staat voor eenvoud, vindbaarheid, en klasse. Een platform waarop je heel snel een eigen website kunt aanmaken. De eerste 30 dagen kun je de website op je subdomein uitproberen. Ons doel is: een websitesysteem te zijn waarmee onze klanten, mits ze de juiste dingen doen, het beste gevonden kunnen worden. Geen fancy ontwerp, maar een goed vindbare website die qua uitstraling te personaliseren is.

Onder je eigen domein

Wil je na 30 dagen, of eerder, de website onder je eigen domein laten draaien? Dat kan! Voor een beperkt bedrag heb je een website waarmee je prima kunt starten. Je kunt de verwijzing naar websitelight.nl verwijderen.

Standaard responsive

Ons websitesysteem is responsive. Wat er ook weer voor zorgt dat je mobiele zoekresultaten verbeteren. Een must voor elke website.

Eigen vormgeving

Je hebt 7 verschillende voorgedefinieerde palletten tot je beschikking. Het is mogelijk op termijn, of direct een eigen vormgeving te laten maken. (Vanaf € 600,00 excl. btw.)

Een heel begrijpelijk CMS

Je eigen website kun je zelf onderhouden. Door het aanklikken van de iconen (die je ziet na inloggen) kun je teksten toevoegen, wijzigen. Afbeeldingen wijzigen of toevoegen. Als je een site voor jezelf aanmaakt wordt er direct een voorbeeld klaargezet, waarin je kunt afkijken hoe de opbouw van de site in elkaar zit.

Wil je het eens proberen? De eerste 30 dagen kun je het proberen. Daarna zullen we je vragen of je je site wilt blijven gebruiken. 

Voor het CMS kan naar keuze worden ingesteld in welke taal die moet worden weergegeven. Engels, Nederlands en Spaans behoren tot de mogelijkheden. De site zelf is ook meertalig uit te voeren, maar dat is geen standaardoptie. Op verzoek kunnen wij die functie aanzetten.

Voordelen van een webbased website

Veel websites draaien op basis van Joomla of Wordpress. Contentmanagementsystemen die snel verouderen. Om ze bij de tijd te houden moeten ze regelmatig geupdate worden. Als je gebruik maakt van een websitelight-site dan hoef je dat niet (te laten doen). Bovendien zorgen wij dat alles blijft draaien, ook na updates van browsers. Bovendien zorgen we voor regelmatige backups.

Webshop

We hebben ook een webshop beschikbaar. Lees hier meer

Probeer het zelf!

Je kunt nu een site aanmaken en vullen met je eigen tekst en afbeeldingen. Zonder verplichtingen uitproberen. Alleen als je goed gevonden wilt worden!

Maak hier je eigen site aan

 

Er zijn standaard 7 kleurstellingen die gebruikt kunnen worden. Je eigen kleurstellingen kunnen op verzoek worden toegevoegd. Een eigen ontwerp van de site behoort tot de mogelijkheden.

Social media delen, op elke pagina waar jij dat wilt