Websitelight.nl is een platform zoals WordPress.com echter met persoonlijke aandacht. Kom je ergens niet uit, dan kun je gewoon bellen en krijg je een mens aan de lijn.  Wordpress persoonlijk uitgelegd en een training bij ons op kantoor? Dat behoort tot de mogelijkheden.

Eigen setup

Websitelight is een gestandaardiseerd platform. Daardoor kunnen we je een website aanbieden voor lage kosten met hoge kwaliteit. Service staat hoog in het vaandel. We luisteren naar je. Echter, standaardisatie betekent in ons geval dat er een aantal levels aangemaakt zijn waaruit je kan kiezen. Binnen deze levels heb je mogelijkheden om plugins aan en uit te zetten. Een thema te kiezen. Wil je echter zaken die niet in de standaard oplossingen zitten dan is een maatwerkwebsite wellicht een betere oplossing. We ontwikkelen een standalone WordPressomgeving, waarin we alle plugin's kunnen zetten die je nodig hebt.

Mis je een specifieke plugin en zou het voor andere websiteeigenaren een welkome aanvulling zijn? Dan kunnen we de plugin aan het level toevoegen. (na testen uiteraard). 

Websitelight.nl is een activiteit van  erikplomp.nl.
Bezoekadres Hoorn 77-10, 2404HH, Alphen aan den Rijn
06 531 78759 | Kvk 70407258